Cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama sa uključenim PDV-om i povratnom naknadom za zbrinjavanje ambalaže. Fotografije i opisi vina / proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle, ali zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji artikala.

Ukoliko pojedine proizvode iz našeg asortimana nismo u mogućnosti isporučiti u naručenim količinama, e-mailom ćemo obavijestiti kupca o njihovoj trenutnoj raspoloživosti i roku isporuke.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

Zabranjena je prodaja alkoholnih pića osobama mlađim od 18 godina.

Obavijest

Sukladno članku 8. Zakona o zaštiti potrošača pisane prigovore primamo na adresu:

Gastro Pantheon d.o.o., Hrašćanska 40, 10020 Zagreb.

Načini plaćanja

1. On-line kreditnom karticom.

  • broj kreditne kartice šalje se SSL zaštićenom vezom Payment Gateway-u
  • plaćate odmah prilikom kupnje
  • plaćanje sljedećim kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa.

2. Općom uplatnicom, internet bankarstvom ili predračunom.

  • plaćate prije preuzimanja robe

Reklamacija i povrat robe

Povrat robe moguć je u roku 7 radnih dana od preuzimanja ili dostave. Moguć je povrat samo neoštećene robe.

Izjava o sigurnosti

Kupujte sigurno

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Privatnost podataka

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih kupaca i prikupljati samo nužne podatke potrebne za obradu narudžbe.
Podatke o kupcima nećemo razmjenjivati niti davati na uvid trećim osobama.
Svi takvi podaci su strogo čuvani i dostupni samo našim djelatnicima koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

GDPR prikupljanje podataka

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu jer nam je sigurnost i zaštita osobnih podataka naših kupaca iznimno važna.

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem svojih osobnih podataka putem web stranica www.gastropantheon.hr  potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli, te slobodno i izričito dajete privolu da GASTRO PANTHEON d.o.o. Zagreb, Hrašćanska 40, kao voditelj obrade, obrađuje i koristi Vaše osobne podatke u svrhu realizacije Vaše narudžbe putem web shopa.

Za realizaciju narudžbe su nam potrebni ovi Vaši podaci  ime i prezime,  adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Obradi osobnih podataka u navedene svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu, kontaktirajući nas putem mail adrese info@gastropantheon.hr ili poštom na adresu:

Gastro pantheon d.o.o.
Zaštita podataka
Hrašćanska 40
10000 Zagreb

Gastro pantheon d.o.o. Zagreb će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno važećoj zakonskoj regulativi uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka.

Gastro pantheon d.o.o. Zagreb štiti privatnost svojih kupaca i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup osobnim podacima samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Posebno napominjemo da smo sukladno odredbama Zakona o trgovini dužni uskratiti prodaju alkoholnih pića i drugih pića koja sadrže alkohol osobama mlađim od 18 godina.