U zagrebačkoj vinoteci Vintesa u subotu je organiziran hedonističko gurmanski event u kojem su se sparivali cheesecakeovi s pomno odabranim domaćim vinima. Za tu je priliku četvero jakih obožavatelja ovoga kolača napravilo svoja remek-djelca, i uz četiri vrhunska vina – natjecanje je moglo početi…
Toga su sunčanog dana četiri cheesecake majstora – Petra Jelenić, Zina Samek, Nives Jerkic i Ivan Vrban – odmjerili bicepse, tricepse i ostale cepse u beskrupuloznom okršaju: izradi besprijekornog sirnočiznog uratka! Svaki autor je pritom uz vlastiti cheesecake spario idealno vino. Među vinima koja su kombinirana uz cheeseve :
Geržinić Muškat 2013 (Nives)
Apostol Traminac 2013 (Petra)
Iuris Cabernet Sauvignon Saltwater 2013 (Zina)…
143 thoughts on “CHEESECAKE I VINO – SAVRŠEN PAR!”
Comments are closed.